<< Kijk bij leerlingen met ASS naar hun kwaliteiten en denk vanuit oplossingen >>
Saskia Sliepenbeek, autisme steunpunt

De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar Terug naar alle artikelen

Deze keer een nieuwsbrief van het Autisme Steunpunt Zuidoost-Brabant én de Externe Dienstverlening samen. De laatste weken voor de zomervakantie. Een tijd van terugblikken en vooruitkijken, evalueren, successen vieren en kritisch kijken naar de dingen die we kunnen verbeteren met elkaar. We kijken vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Deskundigheidsbevordering inplannen is belangrijk voor iedereen die in het onderwijs werkzaam is, zowel als individu als op teamniveau. In deze nieuwsbrief vindt u veel van het aanbod voor komend schooljaar. Maatwerk is mogelijk. U kunt onze specialisten inzetten tijdens studiedagen op uw school of binnen uw bestuur. Wij zijn beschikbaar voor o.a. ondersteuning op het gebied van gedrag, motoriek, lichamelijke beperking, autisme, communicatie of leerachterstand. Vraag ons naar de mogelijkheden. Door vóór de zomervakantie afspraken te maken, kunnen wij u na de zomervakantie ondersteunen tegen ons lagere tarief.

Hartelijk dank voor de goede samenwerking en het geschonken vertrouwen in het bijna afgeronde schooljaar. Een heel fijne en ontspannen zomervakantie toegewenst.

Graag tot ziens!